WELKOM!

Wij heten u van harte welkom op onze internetpagina. Op onze site treft u de meest actuele informatie over ons bedrijf.  Wij wensen u veel gemak en plezier van onze site. Mocht u aanvullende informatie willen of suggesties hebben, aarzel niet en neem direct contact met ons op.

 

Wijziging Zittend Ziekenvervoer per 01-01-2022 

Als u verzekerd bent bij één van de nevenstaande zorgverzekeraars, woonachtig bent in ons verzorgingsgebied en gebruik maakt van ziekenvervoer kunt u vanaf 1 januari bij ons terecht.
 
Het verzorgingsgebied voor deze overeenkomst is beperkt tot de postcode's 1800-1824 en van 1850-1969. 
 
Voor reserveringen of meer informatie zijn wij bereikbaar op ons bekende nummer 072 533 13 13.

 

BELANGRIJK NIEUWS voor klanten die gebruik maken van het rolstoelvervoer!

UPDATE!!! 17 december 2020 - Lees meer: Overgangstermijn Code VVR verlengd tot 31 december 2021
 
Vanaf 1 januari 2022 gaat de vernieuwde code VVR in werking. Daarvoor is het van belang dat de rolstoel voldoet aan internationaal erkende standaardnorm (ISO-7176-19). Dit is een rolstoel die de crashtest (botsproef) met goed gevolg heeft ondergaan Een crash geteste rolstoel is herkenbaar aan de haaksymboolstickers (zie onder ‘haaksymboolstickers’) bij de aanhaakpunten. Verder kan in de handleiding en/of in het frame vermeld staan dat de rolstoel crash getest is volgens ISO-7176-19. De haaksymboolstickers dienen sowieso altijd aanwezig te zijn voor de herkenbaarheid voor chauffeurs. Indien uw rolstoel vanaf 1 januari 2022 niet hieraan voldoet, mogen wij u niet meer vervoeren.

 

Kwaliteitskeurmerk weer verlengd!

Vrijdag 12 juni heeft de jaarlijkse audit in het kader van TX-keur, hét kwaliteitskeurmerk in de taxibranche, weer plaatsgevonden. Wij zijn trots en verheugd te kunnen meedelen dat wij weer een jaar lang het keurmerk mogen voeren. Daarmee blijven wij behoren tot de top van de Nederlandse taxiwereld. Eerlijk en betrouwbaar voor klanten en medewerkers en uitgerust met een modern wagenpark!  

 

 CORONA maatregelen 

De maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Corona/COVID19-virus zijn per 1 juli enigszins versoepeld. Hieronder wordt schematisch vereenvoudigd weergegeven hoe het vervoer op dit moment is georganiseerd. Voor het volledige protocol verwijzen wij u graag naar de link waar in de alinea hieronder naar verwezen wordt.

 

 

 

 

Branchevereniging KNV Taxi heeft in samenwerking met werknemersorganisaties CNV en FNV het 'Protocol Veilig Taxivervoer' opgesteld. De basis hiervan blijft de 1,5 meter tussen chauffeur en de klanten. Als deze afstand niet kan worden gegarandeerd, wordt gebruik gemaakt van fysieke afscheiding in de taxi's en mondkapjes. De klant dient zelf te zorgen voor zijn/haar mondkapje. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de 'Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord van 15 juli 2020'.

 Wij blijven u uiteraard, ook onder de huidige omstandigheden, met wat aanpassingen, graag van dienst!