Welkom

Wij heten u van harte welkom op onze vernieuwde internetpagina. Op onze site treft u de meest actuele informatie over ons bedrijf.  Wij wensen u veel gemak en plezier van onze site. Mocht u aanvullende informatie willen of suggesties hebben, aarzel niet en neem direct contact met ons op.

 

Aangepaste tijden Kerstdagen en Oud & Nieuw

Ook dit jaar hanteren we tijdens de aankomende feestdagen aangepaste openingstijden. Vanaf 1 januari 2019 zijn we u weer graag bijna het hele jaar 24 uur per dag van dienst. 

24 december sluiten we om 24:00u
25 december 07:00u - 21:00u 
26 december vanaf 07:00u geopend
31 december sluiten we om 21:00u 
1 januari vanaf 07:00u geopend

 

Personeel gezocht!

Taxi Zwart is op zoek naar nieuwe chauffeurs. Klik in het menu op solliciteren of vul hier direct het formulier in.

 

Taxi Zwart gaat elektrisch!

Vanaf begin 2016 rijden wij samen met Connexxion Taxi Services het WMO-vervoer in de gemeenten Alkmaar, Bergen Nh, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest. Eén van de wensen van de opdrachtgever was het inzetten van duurzame vervoersmiddelen. Hiertoe is het wagenpark uitgebreid met een aantal rolstoelbussen op het zeer milieuvriendelijke CNG (Compressed Natural Gas) en met een aantal taxi's die zelfs 100% op electriciteit rijden. Deze Nissan Leaf-modellen worden opgeladen met electriciteit die wordt opgewekt door de reeds aanwezige zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn in 2014 op het dak van ons bedrijfspand in Heiloo geplaatst in het kader van onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Om deze duurzaamheid bij het publiek bekend te maken, heeft de huisleverancier van onze bestickering het inmiddels overbekende ontwerp enigszins aangepast.